BALIKESİR / DURSUNBEY - Dursunbey Halk Eğitimi Merkezi

Kas

Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı Sınavları duyurusu

Kas

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavında, geçerli kimliği ve fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Açık Öğretim Lisesi Sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

Açıköğretim Lisesi Öğrencilerinin Dikkatine

16.10.2023 (Pazartesi) saat 23:59'a kadar sınav katılım ücretini yatıran veya ücret muafiyeti olan öğrencilerin ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 17.10.2023 (Salı) saat 17:00'a kadar yapılabilecektir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ SIRALAMASI

Eyl

NOT: 1- BİREYLERİN  İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN MODÜL    PROGRAMINDA YER ALAN KURSLAR DA AÇILABİLMEKTEDİR.

2- İLGİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN  HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR

TEL:(0266)6621105

Önemli Duyuru

Bakanlığımız tarafından yapılacak olan duyurularda ve dönem sınavlarında sizlerle daha sağlıklı iletişim kurabilmek için Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan;

1-Cep telefonu numaranızı,

2-Sınav bölgesi irtibat merkezi bilgilerinizi,

3-Adres bilgilerinizi

öğrenci sisteminize giriş yaparak güncellemeniz gerekmektedir.

Eyl

Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri 15 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Örgün öğretim çağında olup Açık Öğretim Lisesi'ne geçmek isteyen öğrencilerden;

2023/30 sayılı genelge kapsamında Örgün Ortaöğretim Kurumlarında okuma hakkını kaybeden öğrencilerin açık öğretim liselerine geçişlerine yönelik bilgilendirme ve yönlendirme işlemleri kayıtlı bulundukları eğitim kurumunca,

2023/30 sayılı genelgenin diğer maddeleri kapsamında olan öğrencilerin ise kayıtlı bulundukları okulun bağlı olduğu il/ilçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonu başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıca; 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde basılı evrakla okullarda yüzyüze yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 2023-1 Dönem sınavına biyometrik resimli sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler alınmayacak olup; öğrencilerimizin biyometrik fotoğraflarını en yakın halk eğitimi merkezleri aracılığı ile bilgi yönetim sistemine yükletmeleri gerekmektedir.

Eyl

Mezun öğrencilerimiz için DYK kayıtları 08.09.2023 tarihi ve saat: 22:00 kadar devam etmektedir. Kursumuza başvurmak isteyen öğrencilerimiz kurumumuza gelerek başvurularını yapabilirler...

Ekm

02/10/2020 Tarih 14030583 Sayılı Kaymakamlık makamı oluru ile onaylanan usta öğretici puan sıralaması ektedir.