BALIKESİR / DURSUNBEY - Dursunbey Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Millet egemenliğinin ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Nis

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 19 NİSAN 2024 - 13 MAYIS 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Nis

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Ock

Değerli öğrenciler Bakanlığımızın , AOL Web sayfasında"Sınava Hazırlık" sekmesi altında "EBA" sekmesi konmuş olup, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce Açık Öğretim Kurumları Öğrencileri için hazırlanan ders kitapları, kitap seslendirmeleri, ders videoları ve hazırlık soruları yayımlanmıştır..

Ock

Vatanımız uğruna bayrağa sarılan Şehitlerimizin bıraktıkları değerlere tüm kalbimizle sonsuza dek sarılacağız.

#HayatBoyuYanınızdayız

@tcmeb

@Yusuf__Tekin

@CelileErenOKTEN

@cengizmete

Ock

Kuzey Irak  bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 9 kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
Rabb’im şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır versin.
Başımız sağ olsun.

HALK EĞTİMİ MERKEZLERİ BİLİŞİM AĞI

Ock

ÇEDES  projesi kapsamında Lise öğrencilerimize yönelik rölyeften tablo yapımı etkinliğimiz.. Değerli hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz...

Ock

Şaziye Bolu hocamızın rehberliğinde başlayan Dekoratif sepet örücülüğü kursumuzda, Plastik su şişesi kapağı ile yapılan dekoratif sepetlerimiz...Değerli hocamızı ve kursiyerlermizi tebrik ediyoruz..

ÖNEMLİ DUYURU!

05.01.2024 11:12 13197 ÖNEMLİ DUYURU!

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR

İlk Kayıt Tarihleri:

- 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olmayan öğrenciler ile e-Okul Sisteminde kaydı olmayan öğrenciler için ilk kayıt işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 22 Ocak 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

- 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olan öğrencilerden 2023/30 Nolu Genelge kapsamında örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine geçiş şartlarını taşıyanlar için ilk kayıt işlemleri 31 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

14.09.2023 tarihli ve E-83203306-10.06.02-83907639 Sayılı 2023/30 Genelge için tıklayınız.

- İlk kayıt işlemleri halk eğitimi merkezi müdürlüklerine / irtibat bürolarına başvuru yapılarak tamamlanacaktır.

Kayıt Yenileme Tarihleri:

- 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde kayıt yenilememiş, öğrencilik durumu "Donuk" veya "Silik" olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

-  Açık öğretim okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde kayıt yenilemiş, öğrencilik durumu "Aktif" olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 24 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

-  Ücret muafiyeti kapsamında olan öğrenciler kayıt yenileme işlemleri için 444 0 632 Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi'ne (MEBİM) ya da  halk eğitimi merkezi müdürlükleri/ irtibat büroları ile iletişime geçerek; kayıt yenileme taleplerini iletmeleri, sistem üzerinde güncellenmesi gereken raporları sunmaları, Engelli Sınav Hizmetleri bilgilerini kontrol ederek kayıt yenileme işlemlerinin tamamlandığını teyit etmeleri gerekmektedir.

Ders Seçimi İşlemleri: Öğrenciler ders seçimi işlemlerini 5 Ocak 2024 - 5 Şubat 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapabilecektir. Kayıt işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan ders seçimi işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Sınav Merkezi İşlemleri: Öğrenciler Sınav Merkezi belirleme ve güncelleme işlemlerini  5 Ocak 2024 - 5 Şubat 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapabilecektir. Kayıt işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan Sınav Merkezi belirleme ve güncelleme işlemleri dikkate alınmayacakt

Ara

Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz sayın Muhammet Karataş Gençlik Merkezinde açtığımız KPSS kursumuza ziyarette bulundu

Kas