BALIKESİR / DURSUNBEY - Dursunbey Halk Eğitimi Merkezi

Hayata Engel Yok ️

En büyük engel sevgisizliktir.

Birbirimizi severek, hoşgörü ile yaklaşarak tüm engelleri kaldırabiliriz.

10-16 Mayıs #EngellilerHaftası Kutlu Olsun.

May

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  20 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

- Kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 250 (iki yüz elli ) TL sınav katılım ücretini MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracaktır.

- Açık Öğretim Lisesinde ki öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilecektir.

-  Ücret muafiyeti kapsamında olan öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri için 444 0 632 Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) ya da  halk eğitimi merkezi müdürlükleri  ile iletişime geçerek; kayıt yenileme taleplerini iletmeleri, sistem üzerinde güncellenmesi gereken raporlarını sunmaları, Engelli Sınav Hizmetleri bilgilerini kontrol ederek kayıt yenileme işlemlerinin tamamlandığını teyit etmeleri gerekmektedir.

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız

Ders Seçimi İşlemleri:  2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem sınavları için ders seçme işlemleri 19 Nisan 2024- 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılabilecektir. Kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan ders seçimi işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Sınav Merkezi İşlemleri: 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem sınavları için sınav merkezi güncelleme işlemleri 19 Nisan 2024- 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılabilecektir. Kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan sınav merkezi belirleme ve güncelleme işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Yazılı sınav duyurusu için tıklayınız.

e-Sınav duyurusu için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT:

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı 3. dönem sınavlarına fotoğraflı sınav giriş belgesi ile girebileceklerdir.

Giriş belgesinde fotoğrafı bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Bu nedenle öğrencilerimizin Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğraflarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Sistemde fotoğrafı bulunmayan veya kendi fotoğrafı yerine başka bir görüntü yüklenmiş olan öğrencilerin halk eğitimi merkezi müdürlüklerine başvuru yaparak güncel fotoğraflarını yükletmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENCİLERİN 2023-3 DÖNEM SINAVINA KATILABİLMELERİ İÇİN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNDEKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNİN VE SINAVA GİRECEĞİ SINAV MERKEZİNİN GÜNCEL OLMASI GEREKMEKTEDİR.

ÖĞRENCİLER BU BİLGİLERİNİ  KENDİ ŞİFRELERİ İLE AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ GİREREK VEYA 444 0 632 MEBİM ARACILIĞI İLE GÜNCELLEMESİ GEREKMEKTEDİR.

May

https://www.hemba.gov.tr/ adresinden kurslarımıza kayıt olabilir ve eğitimlerinize başlayabilirsiniz

May

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı [yurt dışında (KKTC hariç) bulunan öğrenciler, engelli öğrenciler ile tutuklu ve hükümlü öğrenciler hariç] öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 01 Temmuz 2024 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerin e-Sınavlara katılabilmeleri için 06 Mayıs 2024 - 21 Mayıs 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusunu almaları  gerekmektedir.

Randevu işlemlerini öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 0 632 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Randevu oluşturan öğrencilerin randevularında değişiklik yapılmayacaktır!

Güncel haberler ve duyurular için Açık Öğretim Ortaokulu internet sayfamızı takip ediniz.

Nis

Millet egemenliğinin ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Nis

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 19 NİSAN 2024 - 13 MAYIS 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Nis

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Ock

Değerli öğrenciler Bakanlığımızın , AOL Web sayfasında"Sınava Hazırlık" sekmesi altında "EBA" sekmesi konmuş olup, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce Açık Öğretim Kurumları Öğrencileri için hazırlanan ders kitapları, kitap seslendirmeleri, ders videoları ve hazırlık soruları yayımlanmıştır..

Ock

Vatanımız uğruna bayrağa sarılan Şehitlerimizin bıraktıkları değerlere tüm kalbimizle sonsuza dek sarılacağız.

#HayatBoyuYanınızdayız

@tcmeb

@Yusuf__Tekin

@CelileErenOKTEN

@cengizmete

Ock

Kuzey Irak  bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 9 kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
Rabb’im şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır versin.
Başımız sağ olsun.

HALK EĞTİMİ MERKEZLERİ BİLİŞİM AĞI

Ock

ÇEDES  projesi kapsamında Lise öğrencilerimize yönelik rölyeften tablo yapımı etkinliğimiz.. Değerli hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz...